- Web sitesi
- metin2pserverler.com
Metin2 PVP Server Tanıtımları Bölüm Kuralları – Metin2PServerler.com
Metin2PServerler.com olarak, server tanıtımlarının düzenli ve kaliteli bir şekilde paylaşılmasını sağlamak amacıyla aşağıdaki kurallara uyulmasını zorunlu kılıyoruz. Lütfen kuralları dikkatlice okuyarak tanıtımınızı oluşturunuz.
1. Konu Açma ve İçerik Kuralları
2. Reklam ve Spam Kuralları
3. Görsel ve Video Kullanımı
4. Çekiliş ve Ödül Kampanyaları
5. Konu Güncellemeleri ve Yetkili Müdahalesi
Bu kurallara uymayan tanıtımlar uyarı almadan silinebilir ve ilgili kullanıcıya yaptırım uygulanabilir.
Metin2PServerler.com ekibi olarak, topluluğumuzun daha sağlıklı ve kaliteli bir ortamda büyümesini sağlamak için bu kurallara herkesin uymasını bekliyoruz.
İyi forumlar!
Metin2PServerler.com olarak, server tanıtımlarının düzenli ve kaliteli bir şekilde paylaşılmasını sağlamak amacıyla aşağıdaki kurallara uyulmasını zorunlu kılıyoruz. Lütfen kuralları dikkatlice okuyarak tanıtımınızı oluşturunuz.
1. Konu Açma ve İçerik Kuralları
- Tanıtım konusu açabilmek için forum kurallarına ve genel topluluk ilkelerine uygun hareket edilmelidir.
- Açılan her tanıtım konusu özgün olmalı, başka platformlardan kopyalanmış içerikler paylaşılmamalıdır.
- Server tanıtımlarında mutlaka şu bilgiler yer almalıdır:
- Server Adı
- Açılış Tarihi
- Server Türü (PvP, PvM, Orta Emek vb.)
- Level sınırı ve önemli sistemler
- Öne çıkan özellikler (Pet Sistemi, Lonca Savaşları vb.)
- Güncel ve aktif bağlantılar (Site, Forum, Discord vb.)
2. Reklam ve Spam Kuralları
- Aynı server için birden fazla konu açmak yasaktır. Güncellemeler için mevcut konunuzu düzenleyebilirsiniz.
- Serverınıza ait bağlantılar dışında herhangi bir site reklamı yapmak yasaktır.
- Başka serverları kötüleyici, hakaret içeren veya yanıltıcı paylaşımlar yapmak yasaktır.
3. Görsel ve Video Kullanımı
- Tanıtım konularında en az 1 görsel eklenmelidir.
- Kullanılacak videolar spam içerikli olmamalı, doğrudan server hakkında bilgilendirici olmalıdır.
4. Çekiliş ve Ödül Kampanyaları
- Serverınızda düzenlediğiniz çekiliş veya ödül etkinliklerini duyurabilirsiniz. Ancak, katılım koşulları adillik ve şeffaflık ilkelerine uygun olmalıdır.
- Forum yönetimi, gerekli gördüğü takdirde duyuruları kaldırma veya düzenleme hakkına sahiptir.
5. Konu Güncellemeleri ve Yetkili Müdahalesi
- Tanıtım konularınızı belirli aralıklarla güncelleyebilirsiniz. Ancak, konunuzu sürekli öne çıkarmak amacıyla spam mesajlar atmanız yasaktır.
- Forum moderatörleri, kurallara aykırı tanıtımları silme veya düzenleme yetkisine sahiptir.
Bu kurallara uymayan tanıtımlar uyarı almadan silinebilir ve ilgili kullanıcıya yaptırım uygulanabilir.
Metin2PServerler.com ekibi olarak, topluluğumuzun daha sağlıklı ve kaliteli bir ortamda büyümesini sağlamak için bu kurallara herkesin uymasını bekliyoruz.
İyi forumlar!